Over Irem Tours

HOSGELDINIZ,

Geachte bezoeker,

Welkom bij Irem Tours, het juiste adres !

Met trots en veel plezier werken wij nu sinds 5 jaar als Reisbureau.
Al vele duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan en mischien was U wel één van hen, want heel veel klanten komen iedere keer weer terug om ook de volgende vakantie bij
Irem Tours te boeken. De reden hiervan is dat de prijs/kwaliteit verhouding bij ons hoog in het vaandel staat en daarom selecteren wij de beste accomodaties tegen zeer scherpe prijzen. Maar wij kijken verder dan alleen de accommodaties: onze reisleiding, onze lokale vertegenwoordiger ter plaatse, en de luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, alles en iedereen dient te voldoen aan het hoogste niveau om uw vakantie onvergetelijk te maken !

Met veel vertrouwen gaan wij er dit seizoen weer volop tegen aan om U, een goed georganiseerde en geschikte vakantie aan te bieden, in het prachtige land Turkije, het ideale land om op vakantie te gaan. Bent u op zoek naar zon, zee strand, natuur of cultuur, Turkije biedt dit allemaal. Natuurlijk zijn de winkelliefhebbers niet vergeten, in dit land kunnen zij hun hart ophalen.

Kortom: Irem Tours is UW vakantie specialist. U heeft hier te maken met een reisorganisatie, die oog heeft voor persoonlijke aandacht.

Kijkt u gerust op onze site, naar de door ons zorgvuldig uitgezochte accommodaties, waarop u direct de beschikbaarheid kunt zien en uw reissom makkelijk kunt laten berekenen.
Toch nog iets vragen? bel dan gerust, wij horen graag van u en helpen u met veel plezier bij het maken van uw keuze.

Het team van Irem Tours wenst u alvast een onvergetelijke vakantie toe !

Sterrenclassificatie

Het Turks Ministerie van Toerisme stelt strenge eisen aan de accommodaties en heeft daarvoor een uniforme normering opgesteld. De accommodatie in deze gids zijn geclassificeerd volgens deze door de Turkse overheid vastgestelde norm. Hieronder volgt een korte toelichting op de sterrenclassificatie.

+ houdt in dat de kwaliteit en de faciliteiten zich bevindt tussen de betreffende categorie en een categorie hoger.
** het betreft hier hotels uit de eenvoudige klasse. Vaak zijn de accommodaties klein van opzet en centraal gelegen.
*** het betreft hier een middenklasse hotels die u een beperkt aantal faciliteiten aanbied.
**** het betreft hier hotels uit de hogere categorie dan de middenklasse. Het hotel biedt diverse faciliteiten.
***** het betreft hier een gerenommeerd hotel variërend van de 1e tot de luxe klasse. Het hotel biedt u vele faciliteiten voor zowel jong als oud.
HV 1 Zeer goed verzorgde complexen (vakantiedorpen) met een grote keuze aan faciliteiten vaak erg geschikt voor gezinnen met kinderen.
LG Enkel de overnachting.
LO De overnachting en het ontbijt.
HP De overnachting en het ontbijt en diner (meestal openbuffet basis).
AI Verschilt per accommodatie. In meeste gevallen omvat dit; ontbijt, lunch, diner (openbuffet) en locale en non alcoholische dranken. Vaak zijn vers geperste sappen en minibar tegen betaling.
UAI Verschilt per accommodatie. In meeste gevallen omvat dit; ontbijt, late ontbijt, lunch, diner, late diner (allemaal openbuffet),locale en non alcoholische dranken, snacks en sommige buitenlandse gedestilleerde dranken zoals; whisky, campari, gin, wodka en de volgende sport of onstpanningsmogelijkeheden; fitnesscenter, sauna, hammam, tafeltennis, basketbal en volleybal. Vaak zijn vers geperste sappen tegen betaling. Soms is het minibar ook een deel van het ultra alinclusive.